В Харкові студента з Нігерії не пустили на заняття

Нігерієць підробив українську візу, щоб отримати вищу освіту в Харкові

Днями в Харківському аеропорту прикордонники виявили громадянина Нігерії, який з підробленою візою хотів потрапити в Україну. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Підробку прикордонники виявили на паспортному контролі. З’ясувалося, що чоловік – студент одного з вищих навчальних закладів Харкова. Він прилетів рейсом із Стамбулу. 

Чоловік зізнався, що його знайомий сфальшував свою прострочену українську візу та за 700 доларів США вклеїв її до нього в паспорт.

Тепер найближчі три роки нігерієць не зможе навчатися ні в Харкові, ні в будь якому іншому українському місті. Саме на такий строк йому заборонили в’їзд в Україну. Так і не отримавши знання, студент зворотнім рейсом полетів додому.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що напередодні дня всіх закоханих, харківського Ромео разом з неповнолітньою Джульєттою затримали на кордоні з Польщею. Закохані  намагалися потрапити в Україну в обхід пункту пропуску, але цьому завадили прикордонники




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися