Під Харковом чоловік переїхав жінку, яка лежала на дорозі

У Харківській області водій переїхав 56-річну жінку, яка лежала посеред дороги

Поблизу селища Кочеток Чугуївського району, 23 січня, близько 17:20 сталося смертельне ДТП. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

За даними правоохоронців, водій автомобіля "Volkswagen Passat" рухався неосвітленою дорогою та не побачив лежачу на проїжджій частині 56-річну місцеву жительку, через що переїхав її. Чоловік зупинився і викликав бригаду швидкої допомоги та поліції. Жінка загинула на місці до прибуття медиків.

Слідчий слідчого управління вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди зараз встановлюються.

Нагадаємо, правоохоронці знайшли 26-річного хлопця Вугар Гардашова, якого викрали, 21 січня, зі стоянки ТРЦ "Французький бульвар". Відзначається, що до хлопця підійшли двоє невідомих, почали його душити та силою змусили сісти в автомобіль Mercedes. Після цього жертві натягнули на очі шапку, а руки зв'язали.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися