Під Харковом машина швидкої допомоги застрягла посеред дороги

В Харківській області рятувальники витягали швидку з кювету

У понеділок, 24 лютого, в Харківській області рятувальники допомогли витягнути автомобіль швидкої допомоги, який застряг в кюветі та не міг самостійно виїхати. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

picture

Подія сталася о 22:28 в Костянтинівці Золочівського району. Співробітники ДСНС прибули на допомогу медикам на рятувальному автомобілі. Машину швидкої буксиром витягли на автошлях. Далі машина змогла самостійно їхати.

picture

Інцидент стався на зворотному шляху з виклику до лікарні в Золочеві.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області пацієнт атакував медиків швидкої допомоги. Інцидент стався в Куп'янському районі. Бригада лікарів приїхала на виклик, але чоловік поводився агресивно і пошкодив задні двері автомобіля. Медики виклакали поліцію.

Також "Коментарі. Харків" писали, що через непогоду на Харківщині всю ніч розчищали дороги від снігу, ліквідували ожеледь та прибирали дерева та гілки, що попадали через вітер. Техніка на дорогах Харківської області працювала у цілодобовому режимі та на всіх напрямках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися