У Харкові судитимуть чоловіка, який відкрив нічний клуб у карантин (ФОТО)

Силовики накрили харківський нічний клуб, який працював після 22:00

У Харкові на Московському проспекті чоловік відкрив нічний клуб під час карантину. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За словами керівника місцевої прокуратури Володимира Купріянова, чоловік, який не був зареєстрований як підприємець. Попри це він уклав договір оренди нежитлового приміщення на Московському проспекті та відкрив там розважальний заклад, який працював після 22:00. Обшук в закладі провели 4 грудня 2020 року. Правоохоронці вилучили документи, алкоголь, світлове обладнання, музичне обладнання, комп'ютери та інше. Досудове розслідування проводили слідчі Харківського районного управління поліції №2.

Тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, в Харкові малий і середній бізнес втратив близько 25% прибутку через локдауну. Також в місті закрилися 20% кафе.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися