На Салтівці пожежа знищила BMW: Оплавилися навіть сусідні автомобілі (ФОТО)

Харківські рятувальники загасили палаючі BMW, КІА і Volkswagen

Харківські рятувальники, 30 січня, отримали повідомлення про пожежу поблизу житлової багатоповерхівки по вул. В. Зубенко, 25. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області.

До місця події виїжджали три відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горів автомобіль BMW на площі 6 кв.м, постраждали припарковані поруч автомобіль КІА Rio, в якому загорівся моторний відсік. Крім того, була пошкоджена задня права фара автомобіля Volkswagen Passat В6. О 4:13 пожежу локалізували, а о 5:04 - повністю ліквідували. Постраждалих немає, причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, 29 січня, в Харкові згорів швейний цех. Рятувальники евакуювали 9 осіб. О 16:57 його локалізували, а о 17:41 повністю ліквідували.

Раніше "Коментарі" розповіли про пожежу на Салтівці, який повністю знищив квартиру. Горіли домашні речі та різний мотлох. Площа пожежі склала близько 20 кв. м. Через задимлення сходової клітки, жителя квартири на дев'ятому поверсі, 26-річного чоловіка рятувальникам довелося вивести на свіже повітря.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися