В Харкові спалили автомобіль активіста, який боровся з незаконною вирубкою лісу (Відео)

В підпалі автомобіля активісти звинувачують одіозного лісника Сису

Сьогодні вночі, 26 лютого, на Нових Будинках у Харкові згорів Volkswagen Passat. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про займання транспортного засобу на бульварі Жасміновому надійшло до поліції о 2:45 від співробітників ДСНС. 

Правоохоронці виявили біля пошкодженої машини пластикові пляшки з запахом бензину. Також з’ясувалося, що  машина, яка стояла поруч, теж облита бензином.

Власник машини, 31-річний чоловік, повідомив, що він прокинувся від різкого світла та шуму. Підійшов до вікна та побачив двох чоловіків у темному одязі, які обливали його машину невідомою речовиною, а потім втекли.

picture

Даний факт зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень та вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Тим часом, активісти виклали у соцмережі відео на фоні постраждалої машини та завили, що до підпалу причетний одіозний харківський лісник Віктор Сиса, оскільки власник машини боровся проти "чорних" лісорубів.

За інформацією із соцмереж автомобіль належить керівнику громадської організації "Ми - харків'яни" - В'ячеславу Ряднову.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький звільнив з займаної посади директора Гутянського лісгоспу Віктору Сису, який є фігурантом у кількох кримінальних проваджень, зокрема в службовій халатності і хабарі детективу НАБУ. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися