Під Харковом в будинок, де була жінка з дитиною, кинули гранату (фото, відео)

До вибуху у двох активістів спалили машини

Під Харковом в селі Вільхівка в будинок одного з місцевих активістів кинули гранату. Про це повідомляє Telegram-канал ХС | Харків.

За даними ресурсу, в цьому селищі жителі активно борються з власниками піщаного кар'єру. Їх самоскиди руйнують їм дороги та погіршують екологію.

В ніч з 4 на 5 лютого невідомі спалили дві машини активістів. Пізніше, вранці, кинули гранату РГД в будинок одного з борців. У цей момент всередині була вся сім'я - чоловік, дружина і 11-річна дитина. Всі залишилися живі, бо граната відскочила і вибухнула на вулиці.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Слобідському районі Харкова чоловік кинув у квартиру кілька гранат. Одна вибухнула у нього в руці. "Об 11:46 в поліцію надійшло повідомлення від жінки. Заявниця розповіла, що у квартиру, розташовану на проспекті Гагаріна, прийшов її колишній чоловік і загрожує гранатою", - писали в поліції. Очевидці розповіли, що кілька боєприпасів чоловік встиг кинути у вікно квартири, після чого одна з гранат вибухнула у нього в руці. "у квартирі знаходиться сестра заявниці та дитина 5 років", - додали правоохоронці. в результаті вибуху невідомого предмета чоловікові відірвало кисть лівої руки. Також постраждала жінка, у неї численні осколкові поранення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися