В Харкові шукали вибухівку у житлових будинках, лікарнях та на вокзалах: перевірили майже 100 об’єктів

У поліції встановлюють осіб, причетних до повідомлення про мінування

Інформація про мінування майже 100 об’єктів у Харкові не підтвердилася. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області. 

У вівторок, 25 лютого, невідомі повідомили до поліції, що в Харкові закладена вибухівка у низці житлових будинків та медичних закладів, торговельних центрах, залізничних вокзалах та автовокзалах. Повідомлення надійшло на електронну пошту правоохоронців  о 15:40.

На місцях, які були вказані в повідомленні, працювали слідчо-оперативні групи територіальних відділів поліції, фахівці вибухотехнічного управління та кінологи. 

Усього поліцейські оглянули 96 об’єктів та евакуювали 466 осіб. В ході обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних  речовин правоохоронці не виявили.

Наразі у поліції вирішують питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом  України та шукають осіб, причетних до неправдивого повідомлення.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові шукають зловмисників, які підклали вибухівку до входу у Французький бульвар. Вибуховий пристрій знайшли вночі. Гранату заховали у смітнику біля дверей у торговельний центр. Як з'ясувалося, вибухівка була саморобною. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися