Харківські пожежники розповіли про події за тиждень і жертви від вогню

5 осіб змогли врятувати та евакуювати 12

За минулий тиждень з 1 по 8 лютого підрозділи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області цілодобово чергували та оперативно реагували на надзвичайні події, пожежі, інші виклики. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області у себе на сайті.

За перший тиждень лютого рятувальники Харківського гарнізону ДСНС зробили 152 виїзду за сигналом "Тривога". З них 71 виїзд на ліквідацію пожеж та загорянь. 20 раз рятувальники допомагали населенню під час ДТП, 6 разів знешкоджували вибухонебезпечні предмети, 12 - були на чергуванні та 43 рази на інших виїздах.

Внаслідок пожеж загинула 1 людина, ще 2 отримали травми. 5 людей врятували та 12 евакуювали з небезпечних зон. Вогонь знищив 14 транспортних засобів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, під Харковом, в Пісочині, невідомі підпалили автомобіль Hyundai Tucson. За попередньою інформацією, 7 лютого близько 4:00 зловмисник підпалив машину, яка стояла у дворі будинку по вулиці Кушнарьова. Вогонь також пошкодив два авто Buick Encore і MG 550, які стояли поруч. За адресою прибула слідчо-оперативна група відділення №2 відділу №2 Харківського районного управління поліції №1 і співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися