ДТП на Харківській окружній дорозі: водій вимагає його відпустити (фото)

Рідні та друзі загиблих, а також активісти вийшли пікетувати суд

У Харківському апеляційному суді, де розглядають апеляційну скаргу підозрюваного в смертельній аварії студента Дмитра Габишева, знайомі, рідні і друзі загиблих в ДТП Дмитра і Анастасії Азаренкова влаштували пікет. Про це повідомляє Суспільне.

На акції були присутні близько 50 осіб.

Учасники вимагають не відпускати підозрюваного з-під варти. На підтримку постраждалих прийшли колеги загиблого рятувальника Дмитра Азаренкова і однокласники його 15-річної дочки Анастасії.

Люди тримали в руках фотографії загиблих в аварії.

Захист Габишева просить відпустити водія під цілодобовий домашній арешт з електронним засобом контролю. Прокурор проти. Представник звинувачення зазначив, що досудове розслідування у справі триває, терміни розслідування продовжили до півроку, є ризики, що підозрюваний сховається тощо. Проти задоволення клопотання також потерпілі.

Прессекретар Харківського апеляційного суду Євгенія Бондаренко розповіла, що суд залишив запобіжний захід підозрюваному без змін - утримання під вартою.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. У ДТП загинули підполковник ДСНС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору і практично проїхали міст в сторону Олексіївки. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися