У Харкові на одній з вулиць заборонять рух транспорту

Об'їзд закритої ділянки здійснюватиметься по прилеглим вулицям

Завтра, 27 лютого, в Харкові заборонять рух транспорту на частині вулиці Шевельова. Про це розповіли в Департаменті інфраструктури харківської міської ради.

У повідомленні йдеться, що рух транспорту на ділянці від вул. Новгородської до вул. Мінської буде заборонено з 9:00 до 15:00 27 лютого.

За даними комунальників, це пов'язано з роботами по кронуванню дерев в районі будинків №72 та 74 по вул. Шевельова. Відомо, що на цей період об'їзд закритої ділянки здійснюватиметься по прилеглим вулицям: Новгородській, Коломенській і Мінській.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на чотири дні обмежать рух транспорту по лівій стороні площі Свободи — від перехрестя вулиць Сумської та Свободи до ХНУ імені Каразіна. Транспорт їздитиме по правій стороні площі Свободи — від вулиць Сумської до Трінклера.

Читайте також: у Харкові з'являться нові тролейбуси і нові маршрути. Новий транспорт купуватимуть протягом 2020 - 2024 років. Всі тролейбуси будуть з автономним ходом. Їх придбають для КП "Тролейбусне депо №3" на умовах фінансового лізингу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися