Мінування в Харкові: Поліція евакуювала понад 850 осіб (ФОТО)

У Харкові вже третій день поспіль невідомий повідомляє про "мінування"

иСьогодні, 18 лютого, харківські правоохоронці отримали ряд повідомлень про мінування. Подробиці розповіли в пресслужбі поліції Харківської області.

Близько 10:10 У поліцію надійшли повідомлення про закладення вибухівки у двох будівлях по вулиці Шевченка, а о 10.48 - трьох ліцеях по вулиці Ярослава Мудрого, Астрономічної та на проспекті Героїв Сталінграда.

Відзначається, що правоохоронці обстежили понад 20 тис. кв. м приміщень та прилеглої території, евакуювали 861 людину. Ніяких вибухових пристроїв чи небезпечних речовин не виявили. Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку заяв та повідомлень територіальних підрозділів поліції. Зараз силовики шукають зловмисників.

Нагадаємо, в Харкові у же третій день поспіль невідомий повідомляє про "мінування" Сервісного центру на вулиці Шевченка, 62. На цей раз про це пише Telegram-канал "Харків Зараз" поки без посилання на відділ комунікації ГУ НП України в Харківській області. "Це навіть не смішно. Третій день мінують сервісний центр МВС на Шевченка ", - йдеться в повідомленні каналу. Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, за даними поліції 17 лютого, о 9:33 невідомий повідомив про нібито закладену вибухівку у двох будівлях по вулиці Шевченка, 62, в тому числі та в Сервісному центрі МВС. На місце були вибухотехніки для перевірки інформації.

За день до цього поліціянти не підтверджували інформацію про мінування декількох об'єктів в Харкові. Під час дослідження будівель поліціянти  не знайшли ніяких вибухонебезпечних предметів. У поліцію повідомили про закладення вибухівки у двох будинках на вулиці вул.Шевченка 16 лютого близько 9:50. Під час перевірки правоохоронці обстежили 2500 кв. метрів приміщень та 4100 кв. метрів прилеглої території, евакуювали 105 осіб. Ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися