Вогнепальне поранення та план-перехоплення "Сирена": у Харкові застрелили чоловіка

Вбитий отримав вогнепальне поранення в голову і помер на місці, поліція оголосила план перехоплення та за кілька годин змогла затримати підозрюваного

Вчора близько 20:00 на провулку Отакара Яроша на сходах супермаркету "АТБ" застрелили чоловіка, про це повідомили у Нацполіції Харківської області.

О 19.40 поступив виклик до швидкої про вогнепальне поранення чоловіка. Медична бригада за три хвилини вже була на місці, але змогла лише констатувати смерть чоловіка, він помер на місці. Ним виявився харків'янин Борис Б., 1981 року народження.

"22 лютого 19:40 до чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 зі служби "102" надійшло повідомлення про те, що по провулку Отакара Яроша чутно звук пострілу", - повідомляють у Нацполіції.

На місці події почали працювати керівництво ГУНП, слідчо-оперативна група і керівництво районного управління поліції, криміналістична лабораторія. Усі камери спостереження на момент вбивство було вимкнено, але полісменам вдалося дізнатися про автомобілі, якими ймовірно міг пересуватися зловмисник. Було оголошено операцію "Сирена" і у розшук подано два автомобілі: білу Audi з чорним дахом та Skoda Superb.

"За лічені години поліція встановила особу зловмисника. За межами Харкова чоловіка було затримано. Його доставлено до Харківського районного управління поліції № 3 для проведення подальших слідчих дій. Вирішується питання про повідомлення йому про підозри у скоєнні злочину. За санкцією статті йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі", - повідомила прес-служба Нацполіції.

picture

Чоловіка було затримано на території Вільхівської сільської ради в селі Степанки, це 50-тирічний чоловік. За деякими даними, підозрюваним є один з харківських ювелірів. Однією з ймовірних причин вбивства називають грошову заборгованість. Слідчі дії тривають.


Нагадаємо, в неділю відбулася бійка зі стріляниною на Олександрівському проспекті. Активісти намагалися викрити одну з аптек у продажу наркотичних засобів без рецепту, але прибула неофіційна "охорона" аптеки, зав'язалася бійка, вогнепальною зброєю був пошкоджений один з автомобілів, половину учасників інциденту затримали та звинуватили у хуліганстві та придбанні сильнодіючих речовин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися