У Харкові цілу ніч горіли склади на Великій Панасівській - стали відомі деталі

Площа загоряння поширилася на 700 квадратів, а через легкогорючі речовини, що зберігалися на складах, пожежу не вдавалося побороти аж до ранку

Вчора ввечері палали склади біля протезного заводу на Великій Панасівській. Вогонь та дим було видно у різних районах міста, місцеві жителі зняли багато видовищних відео з вікон своїх помешкань у багатоповерхівках. Дивом у багаття не потрапив ніхто з людей. Про деталі пожежі розповіли у прес-службі Управління МНС у Харківській області.

За даними пожежників, повідомлення про займання вогню поступило у службу о 17:01 25 лютого. Пожежа розпочалася у складській будівлі за адресою Велика Панасівська, 106.

"Вогонь майже миттєво охопив значну площу, швидко поширюючись по горючому завантаженню. Горіло складське приміщення із синтетичною та пластиковою продукцією", - повідомили у прес-службі.

Оскільки масштаб пожежі був дуже значним, до місця виклику було надіслано одразу 9 відділень пожежно-рятувальної служби. Було задіяно 9 автоцистерн, 2 автомобілі спеціального призначення, 1 автодрабина.

Коли рятувальники прибули на місце, вогонь охопив вже 700 квадратних метрів. Локалізований вогонь був вже о 17:49, на гасіння пожежі рятувальники подали 8 пожежних стволів. Вогонь палав всю ніч, і вогнеборцям не вдавалося подолати його аж до 6 ранку.

Наразі проводиться з'ясування причин виникнення пожежі.


Вчора горіли не лише склади, ввечері пожежникам довелося побороти також пожежу у дитячому садочку. "Коментарі" повідомляли, що обійшлося без жертв, а сам центр дитячого розвитку, який розташовувався на першому поверсі 8-миповерхівки, працював без офіційних документів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися