"Професійний фейковий мінувальник" - поліція затримала серійного брехуна

Чоловік регулярно телефонував у поліцію та повідомляв про замінування різних державних закладів у місті

Національна поліція затримала чоловіка, якого обвинувачують у 16 повідомленнях про замінування установ у Харкові. Всі фейкові. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції у Харківській області.

Харків'янину 43 роки, і його професійна діяльність -  телефонувати в поліцію та повідомляти про замінування державних установ міста.

На його рахунку - повідомлення в поліцію щодо замінування будівель різних судів, сервісних центрів МВС та, навіть, Управління патрульної поліції.

Сьогодні фейковий мінувальник знову вийшов на роботу - він зателефонував на "102" та повідомив про замінування сервісного центру МВС на вулиці Шевченко у Харкові, проте поліцейські на нього чекали, і одразу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ймовірному правопорушнику загрожує від 4 до 8 років ув'язнення, йому інкримінують ч.1,2 статті 269 ККУ: завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Викриттям зловмисника займалися слідчі та оперативники Харківського районного управління поліції №1 під оперативним супроводом СБУ.

Наразі слідство триває, вирішується питання про повідомлення зловмиснику підозри у скоєнні низки злочинів.

Також у Харківській Нацполіції відзвітували щодо затримання закладчика наркотиків. "Коментарі" повідомляли, що так званий дистриб'ютор мав з собою 34 пакунки "солей", побачили його місцеві жителі, коли він ховав згортки біля одного з під'їздів, та одразу ж зателефонували в поліцію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися