У Харкові відкрили сезон полювання на наркодилерів та закладчиків

Міськрада дала доручення правоохоронцям жорстко розбиратися із розповсюдженням наркотиків, а наступного дня вже був затриманий один з "закладчиків"

Національна поліція у Харківській області затримала наркозакладчика у Слобідському районі Харкова, про це повідомляє прес-служба правоохоронної установи.

Правопорушник був затриманий на проспекті Героїв Сталінграда, у нього з собою було виявлено 34 пакунки з хімічною речовиною, подібною на наркотичний засіб "солі".

Повідомлення з підозрою від місцевих жителів поступило до відділу поліції №2 Харківського райуправління поліції №1 ГУНП в Харківській області. Мешканці розповіли, що біля під'їзду одного з будинків на проспекті невідомий робить "закладки".

Наркодилером виявився молодий 25-річний чоловік. На місце пригоди за викликом прибула машина патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Напередодні секретарем міськради було зроблено заяву про те, що правоохоронці мають жорстко реагувати на розповсюдження наркотиків.

"Ситуація з розповсюдженням наркотиків, яка склалася у Московському та інших районах міста, - катастрофічна. Я запитав у людей про те, чи знають вони свого дільничного, і мені однозначно відповіли, що ні, і куди б вони не зверталися, нічого не відбувається. Тому я буду вимагати від правоохоронних органів жорсткого реагування", - заявив Ігор Терехов.

За його словами місцеві жителі масово скаржаться на те, що у дворах постійно шукають "закладки" та всюди підпільно розливають алкоголь.

Харківська нацполіція регулярно повідомляє про випадки затримання осіб, які вживають або розповсюджують наркотики. "Коментарі" розповідали, що лише за одну добу поліцейські затримали 12 осіб із наркотичними речовинами різного походження - рослинного та синтетичного.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися