Конфлікт на «Барабашово» в Харкові: постраждалих забрала швидка

З’явилися перші постраждалі в конфлікті на ринку «Барабашово» в Харкові

Сьогодні, 27 лютого, у Харкові на ринку "Барабашово" стався конфлікт між підприємцями та комунальниками через будівництво дороги, яка має з’єднати Салтівку з центром міста. Відео з місця події очевидці викладають у соцмережі, передають "Коментарі. Харків".

За інформацією з соцмереж біля ТРЦ "Барабашово" відбулася серйозна бійка та горить рекламна конструкція над входом. На оприлюднених відео видно дим та чути постріли.

 

Як повідомили "Коментарям. Харків" у прес-службі ДСНС України у Харківській області, на разі до рятувальників не надходило викликів з приводу пожеж, проте на місті події на чергування знаходяться два підрозділи ДСНС.

За інформацією директора КЗОЗ "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктора Забашти, до медиків швидкої невідкладної допомоги звернулися 5 людей, передають "Коментарі. Харків". Троє з них отримали опіки очей, ймовірно через розпилення газового балончику. Двоє – опіки рук та ніг. Останніх швидка госпіталізувала до харківської лікарні невідкладної допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в мерії прокоментували будівництво дороги через ринок "Барабаошово" в Харкові та повідомили що дорога, яку планують побудувати, принесе "велику користь городянам і гостям міста".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися