Конфлікт на «Барабашово» в Харкові: до райвідділу поліції доставили більше 50 учасників заворушень (Оновлено)

В сутичках на ринку «Барабашово» постраждали правоохоронці

Сьогодні, 27 лютого, у Харкові на ринку "Барабашово" стався конфлікт через спробу демонтажу арки на вході до ТРЦ. З місця заворушень до відділу поліції доставили більше 50 осіб. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Виклик до правоохоронців надійшов близько 11:30. Правоохоронцям повідомили, що на вулиці Амурській біля ринку "Барабашова" зібралось більше 100 людей та, нібито, лунають вибухи. Всього до поліції надійшло 8 повідомлень щодо ситуації на території ТРЦ. Факт події правоохоронці внесли до Єдиного обліку заяв та повідомлень Київського відділу поліції.

Як розповів начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко, поліцейські вилучили кілька гумових кийок, газові балончики та наразі встановлюють, який вид зброї було застосовано під час конфлікту. До райвідділу поліції доставили 53 осіб. Їх опитують. Від  сльозогінного газу також постраждало кілька поліцейських.      

Наразі для забезпечення публічного порядку та безпеки громадян на території торговельного центру знаходяться наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, спецпризначенці, фахівці вибухотехнічного управління поліції.

 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що швидка медична допомога госпіталізувала до лікарні постраждалих у конфлікті на ринку "Барабашово" в Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися