У Харківській області відремонтують 128-метровий міст

Через річку Орель ремонтують міст

У Харківській області триває ремонт 128-метрового моста через річку Оріль на трасі М-18. Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОДА, посилаючись на Державне агентство автомобільних доріг України.

Відзначається, що у 2020 році в рамках Національної програми відновлення мостів стартував ремонт моста на 147 227 км автодороги М-18 "Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта". Штучна споруда знаходиться поблизу міста Перещепине на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей. До відкриття автомобільної дороги Р-51 "Харків - Красноград - Перещепине" міст забезпечував пропуск транспортних вантажних та пасажирських потоків через річку Орель в обох напрямках між двома областями. За період експлуатації він зазнав великих пошкоджень.

"Лагодити штучну споруду почали ще восени 2020 року. Рух транспорту на ділянці км 143 436 - км 147 670 автомобільної дороги у зв'язку з ремонтом закрито. Зараз роботи проводяться на всій споруді. Виконано демонтаж проїжджої частини, армування та бетонування накладної плити. Триває ремонт консольної підвіски моста та пристрій тротуарів. Підрядна організація, що виконує роботи", - ТОВ "Спеціалізована механізована колона № 23". Завершити роботи планують до кінця 2021 року.

Нагадаємо, Зміїв потрапив в "червону" зону Індексу фінансової спроможності шкільної освітньої мережі на 2021 рік. Це означає, що там може не вистачити грошей на зарплати вчителям з держбюджету.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися