ДТП з вантажівкою в Харкові: Одна з потерпілих померла в лікарні

Мати з дітьми вже відпустили додому

У Харкові на Окружній дорозі сталася аварія з декількома потерпілими. Стало відомо, що 64-річна пасажирка автомобіля ВАЗ померла в лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

Нагадаємо, ДТП сталося 13 березня близько 13.00. 50-річний водій вантажівки МАN не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з легковиком ВАЗ-110, а потім протаранив Volkswagen Jetta і Ford. В результаті ДТП постраждали 64-річна пасажирка ВАЗ-110, 33-річна водійка Volkswagen Jetta та двоє її дітей.

На щастя, мати з дітьми 2008 та 2011 років народження здорові та їх уже відпустили додому. Дані про подію зареєстрували в Єдиному журналі заяв та повідомлень Харківського районного управління поліції №3. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 ("порушення правил дорожнього руху") КК України.

Раніше "Коментарі" розповіли про страшне ДТП за участю Subaru Legacy та ВАЗ 2111 близько 5 ранку. Subaru на величезній швидкості намагалася вивернути в провулок Конюшинний, але водій не впорався з керуванням. Чоловіка занесло на зустрічну смугу, де в той момент на світлофорі стояв ВАЗ. Сталося лобове зіткнення, від отриманих травм водій ВАЗ помер в кареті швидкої допомоги. Йому було 30 років і у нього залишилося двоє неповнолітніх дитини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися