У Харківській області підлітки обікрали кафе

15 та 17-річний жителі селища Безлюдівка пробралися в кафе

На Харківщині двох неповнолітніх викрили у скоєнні крадіжки. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

За даними "главку", 15 і 17-річний жителі селища Безлюдівка пошкодили пластикові двері кафе і викрали плазмовий телевізор, два ноутбука і два кальяни. Про крадіжку правоохоронцям повідомив власник закладу.

Зазначається, що неповнолітні не стали заперечувати своєї провини і зізналися у скоєнні правопорушення. Речові докази вилучено та повернуто власнику.

Відкрито кримінальне провадження за ч 3. ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Підліткам повідомили про підозру у вчиненні правопорушення.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині правоохоронці викрили тіньову схему виробництва та реалізації алкогольної продукції, яку налагодив офіційний виробник спиртного. Виробничі потужності підприємства дозволяли щодоби виробляти до восьми тисяч пляшок, однак більша частина алкоголю не відображалася в офіційній звітності.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися