Конфлікт на «Барабашово» в Харкові: у поліції відкрили кримінальне провадження

Винні у масових заворушеннях на ринку «Барабашово» можуть отримати від 5 до 8 років за гратами

В Харкові правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом заворушень на ринку "Барабашово" у четвер, 27 лютого. Про це повідомляє Відділі комунікації поліції Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.  294  Кримінального кодексу України (масові заворушення). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

picture

Зараз правоохоронці проводять огляд місця події та встановлюють осіб, які причетні до протиправних дій. Вже вилучили речові докази, які направлять на експертне дослідження. Фахівці вибухотехнічного управління жодних вибухонебезпечних предметів не виявили. 

picture 

До Київського відділу поліції доставили 53 громадянина. Зараз встановлюють їх особи та проводять слідчі дії. За попередніми даними, від  сльозогінного газу постраждали п’ятеро громадян та керівник територіального підрозділу поліції.   

picture  

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що на місці події поліцейські вилучили гумові кийки та газові балончики. Інформація про сутички біля ТРЦ надійшла до поліції об 11:30. Для забезпечення публічного порядку та безпеки громадян на місце події були направлені наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, спецпризначенці, фахівці вибухотехнічного управління поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися