На Харківщині мешканці села перекрили рух вантажівок з піском, через що їх побили і порізали ножем

У селі місцеві жителі жаліються, що вантажівки розбивають дорогу, яка проходить через село, у багатьох від великого навантаження на дорожнє покриття почали руйнуватися будинки

16 березня місцеві жителі села Вільхівка перекрили рух вантажного транспорту, на якому перевозять пісок з кар'єру неподалік. Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіцї Харківської області.

"Об 11:15 до відділення поліції № 1 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про те, що мешканці села Вільхівка Харківського району перекрили рух вантажного транспорту, який возить пісок з кар'єру та розбиває дорогу. Легкові автомобілі громадяни пропускали без перешкод. Охорону публічного порядку здійснювали  співробітники відділення поліції", - йдеться у повідомленні.


Під час проведення акції до місця, де було перекрито дорогу, приїхали три озброєних ножами чоловіка на авто KIA, влаштували бійку та нанесли тілесні пошкодження ножем одному з протестувальників.

Відповідна інформація внесена до Єдиного обліку відділення поліції №1 Харківського районного управління поліції №2. Наразі обговорюється питання щодо відкриття за вказаним актом кримінального провадження.

Самі місцеві жителі розповідають, що протестують проти того, аби по мосту рухалася важковантажна техніка з піском. За їхніми словами, через велике навантаження міст поступово руйнується. Окрім того руйнуються і будинки мешканців - у стінах з'являються тріщини.

Місцеві жителі обурені та обіцяють продовжити протест, та піти на радикальні міри проти вантажівок, якщо ситуацію не вирішуватимуть.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові планують відремонтувати окружну дорогу до кінця 2021 року. Масштабний ремонт запланували робити одразу з двох сторін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися