Дріфт в центрі Харкова: поліція встановила особу власника авто

Зараз правоохоронці перевіряють його причетність до порушення ПДР

Поліція встановила власника автомобіля, який влаштував дрифт в центрі Харкова увечері 26 лютого. Про це розповів начальник облуправління поліції Валерій Сокуренко.

За словами поліцейського, вивчаючи відео, поліцейські змогли розглянути номер автомобіля і встановити особу власника. Однак тепер правоохоронцям належить з'ясувати, чи перебував він за кермом у момент порушення ПДР або ж автомобілем керував хтось інший. Також Валерій Сокуренко уточнив, що розслідуванням даного інциденту займатиметься патрульна поліція Харкова.

Нагадаємо, інцидент стався в середу ввечері на площі Конституції. На записі видно, як іномарка на великій швидкості їде з боку Московського проспекту, йде в занос, виїжджає на зустрічну смугу і проноситься в декілька метрів від Lada. Після цього водій "німця" продовжує виробляти "фінти", залишаючись на смузі зустрічного руху. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.


Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині правоохоронці викрили тіньову схему виробництва та реалізації алкогольної продукції, яку налагодив офіційний виробник спиртного. Виробничі потужності підприємства дозволяли щодоби виробляти до восьми тисяч пляшок, однак більша частина алкоголю не відображалася в офіційній звітності.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися