На Харківщині чоловік загинув через електроприлад (ФОТО)

У Харківській області пожежа забрала життя чоловіка 1946 року народження

Рятувальники, 20 березня, отримали повідомлення про пожежу в селі Перемога по вулиці Молодіжна, 9. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місці події працювало відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистерні. Пожежники виявили, що в приватному будинку горять домашні речі та дерев'яні конструкції перекриття будинку. Пожежа охопила площу близько 15 кв. м. У будинку знайшли тіло власника помешкання, чоловіка 1946 року народження. В 00:08 пожежу локалізували, а о 01:00 повністю ліквідували. Ймовірна причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при використанні електропобутових приладів.

Нагадаємо, на Харківщині курить 90-річна жінка отруїлася чадним газом і підпалила квартиру. На місце події виїжджали 2 відділення служби порятунку на автоцистернах. З'ясувалося, на другому поверсі на кухні горіли меблі та домашні речі. Площа пожежі склала близько 5 кв. м. Під час гасіння пожежі у квартирі рятувальники виявили господиню, 1930 року народження. Її негайно винесли на свіже повітря та передали медикам швидкої допомоги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися