У Харкові суд виніс вирок чоловікові, який зламав жінці руку за зауваження щодо собаки

Чоловік заперечував, що завдав потерпілій тілесні ушкодження

Московський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який зламав руку пенсіонерці. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, конфлікт стався 1 січня 2018 року на проспекті Тракторобудівників, 140б. Жінка зробила фігуранту зауваження за те, що той вигулював собаку без повідка. Під час сварки господар пса схопив потерпілу за руку і вдарив її ногою в щелепу. Пенсіонерка отримала перелом променевої кістки, а також садна і синці.

Під час розгляду чоловік підтвердив, що між ними був конфлікт, однак спростував нанесення потерпілій тілесних ушкоджень. За його словами, сварка сталася через те, що його собака загнала кота. Втім, винність харків'янина підтвердили потерпіла та свідки. За нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості з необережності суд засудив власника собаки до року обмеження волі. Раніше чоловік вже був судимий за ДТП, тому до покарання додали ще 1,5 року. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що з 2 березня в Харкові стартує планова вакцинація домашніх тварин проти сказу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися