У Харкові поліція встановила особу псевдомінера "Металіста"

Зловмисником виявився 28-річний харків'янин

У Харкові правоохоронці встановили особу чоловіка, який повідомив про замінування стадіону "Металіст". Як розповіли у відділі комунікацій ГУНП в Харківській області, зловмисником виявився 28-річний харків'янин, раніше судимий за шахрайство.

Зазначимо, інформація про замінування стадіону надійшла в службу "102" 27 лютого близько 23:00. Фахівці вибухотехнічного управління ретельно оглянули 1 300 тис. кв. м території стадіону, евакуювали 10 робітників. Вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин правоохоронці не виявили.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові оштрафували бізнесменів, які "розпиляли" тендер на реконструкцію гуртожитку. За даними АМКУ, ТОВ "БК Спецбудтехнологія" і ТОВ "Декорбудсервіс" узгодили свої пропозиції під час підготовки та участі у тендері на проведення реконструкції гуртожитку в Вовчанську під житло для внутрішньо переміщених осіб. В АМКУ нагадали, що ТОВ "БК Спецбудтехнологія" і ТОВ "Декорбудсервіс" притягувалися до відповідальності за аналогічне порушення в 2018 і 2019 роках.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися