В Харкові діти зафільмували на телефон чоловіка, який коловся прямо у дворі школи (Відео)

В Харкові поліція зацікавилася чоловіком, який на шкільному дворі зняв штани та щось вколов собі у пах

Сьогодні, 28 лютого, у харківських соціальних мережах з’явилося відео на якому молодий чоловік стоїть у дворі школи, потім знімає штани та робить собі укол в пах шприцом. Із допису до відео стало відомо, що інцидент стався на території 166 школи в Харкові, передають "Коментарі. Харків".

Чоловіка, який щось собі вколов на задньому дворі навчального закладу, зафільмували учні 4 класу під час перерви. Чути, що подія дуже зацікавила дітей, вони жваво коментували все, що відбувалося та гукали товаришів до вікна. Все відбулося у середу, 26 лютого. Батьки школярів, коли побачили відео, були шоковані.

Що це за молодик та що він собі вколов – невідомо. 

У Відділі комунікації поліції Харківської області "Коментарям. Харків" повідомили, що дана інформація виявлена працівниками Київського ВП під час моніторингу мережі Інтернет. ЇЇ зареєстрували в журналі єдиного обліку та проводять перевірку. Звернень від громадян з цього приводу до поліції не надходило.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині засудили наркомана, який носив психотропи в Біблії. Наркотики замовляв через інтернет.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися