"Бомба у відділенні банку": у Харкові суд виніс покарання псевдомінеру

В момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння

У Харкові покарали чоловіка, який п'яним "замінував" банк. Про це йдеться у вироку Ленінського районного суду Харкова.

Встановлено, що близько 7:00 14 грудня 2019 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, з таксофона на вул. Полтавський Шлях, 7, подзвонив в поліцію і заявив, що приміщення ПАТ "Альфа Банк" заміновано.

На місце прибули поліцейські, кінологи і вибухотехніки. Вони оглянули приміщення банку і прилеглу територію загальною площею 150 кв. м, однак вибухових пристроїв чи речовин не виявили.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном у два роки.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові правоохоронці встановили особу хлопця, який повідомив про замінування стадіону "Металіст". Інформація про мінування стадіону надійшла в службу "102" 27 лютого близько 23:00. Фахівці вибухотехнічного управління ретельно оглянули 1 300 тис. кв. м території стадіону, евакуювали 10 робітників. Вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин правоохоронці не виявили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися