На Харківщині з'явилася інтерактивна карта ям та снігових заметів

Укравтодор звітує про кожен етап усунення проблеми

У Харківській області почала діяти інтерактивна карта Укравтодору. Про це розповіли у відділі комунікацій підприємства.

"Підрядні організації отримують гроші на утримання доріг: це і дрібні ремонти, і забезпечення наявності дорожніх знаків і розмітки, і прибирання доріг від снігу. Завдяки інтерактивній карті бізнес зможе оперативно отримувати інформацію про існуючі проблеми і своєчасно вирішувати їх. Завдання Укравтодору - застосовувати санкції до підрядника, який порушує вимоги контракту", - заявив голова Держагентства Олександр Кубраков.

Примітно, що за допомогою інтерактивної карти будь-який зареєстрований користувач може повідомити про ту чи іншу проблему, описати її, вказати точне місце, а також прикріпити фотографії. Інші юзери мають можливість підтримати автора, підтвердивши правдивість озвученою ним інформації. Зі свого боку, Укравтодор звітує про кожен етап усунення проблеми. Станом на сьогодні, 28 лютого, на сайт надійшло 12 заявок, по 10 з них проблеми вирішені. Нині дорожники працюють над усуненням ямковості на двох ділянках.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що проекти трьох кафе на території зоопарку обійдуться Харкову в три мільйони гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися