На Харківщині підлітки на відео побажали "Смерті Україні" - поліція розцінила як дрібне хуліганство

Ролик записували вночі прямо біля пам'ятника Незалежності України

У парку "Ювілейний" у Новій Водолазі два п'яних підлітки для Тік-Току записали відео, на якому побажали Україні смерті. Відповідний ролик з'явився у соцмережах 4 квітня.

Подія трапилася пізно ввечері, на відео хлопець робить вигляд, що тримає в руках "Акт проголошення Незалежності України", який насправді є гранітним пам'ятником. Підліток починає читати "реп", водячи пальцем по стрічках на пам'ятнику:

"Що тут написано? Я - сумасшедший я, я сумасшедший я. Ї..ть, це ж наш трек, ребята", - декламує хлопець.

Далі він продовжує співати, удаючи, ніби читає з пам'ятника.

"Ї..ать, тут вибили наш текст. Годів через п'ять ви будете просто Тішманом. В общем, короче, смерть Україні, слава панкам. Живі назавжди", - закінчив свій виступ підліток.

У поліції відреагували на відео і назвали його "неповагою до державної символики". Неповнолітнього оператора та виконавця викликали разом з батьками до відділку. З хлопцями було проведено профілактичну бесіду щодо неприпущення подібних випадків у майбутньому, вони пообіцяли більше так не робити.

На хуліганів склали адміністративні протоколи за розпивання спиртних напоїв у заборонених місцях ст. 178. Санкція передбачає штраф від 18 до 85 гривень. Виконавець пісні отримав додатково ще один протокол за "дрібне хуліганство". Стаття 173 КУпАП передбачає до 15 діб адміністративного арешту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як у Харкові у парку відбулася масова бійка підлітків - били лежачих ногами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися