На Харківщині легковик на смерть збив п'яного водія скутера (ФОТО)

Водій скутера після ДТП загинув у кареті швидкої допомоги

У Балаклії, 7 квітня, близько 23:07 по вулиці Соборній сталася смертельна ДТП. Про це повідомили в пресслужбі  поліції Харківської області.

Відзначається, що 37-річний місцевий житель за кермом "ВАЗ-2111" на смерть збив 58-річного водія скутера. Встановлено, що легковик та скутер рухалися в попутному напрямку. Водій автомобіля "ВАЗ" здійснював поворот наліво, а в цей час скутерист вирішив обігнати легковик. В результаті зіткнення водій скутера від отриманих травм помер вже в автомобілі швидкої медичної допомоги по дорозі в лікарню. За попередніми даними, загиблий був п'яним.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Харкові 22-річному іноземцю Алі Хенді, який збив людей на острівці безпеки, продовжили запобіжний захід до 31 травня. Другого фігуранта відправили під нічний домашній арешт до 2 червня. У підготовчому засіданні оголосили перерву до 13 травня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися