На Харківщині пенсіонер вбив свого однокласника та зберігав тіло в погребі (ВІДЕО)

Пенсіонер забив свого однокласника лопатою

У Харківській області в селі Високий 65-річний чоловік убив свого однокласника. Про це повідомили "Надзвичайні новини. ICTV ".

За даними правоохоронців, вбивця покликав однокласника в гості на дачу, щоб відсвяткувати прихід справжньої весни. Між чоловіками виник конфлікт та господар будинку забив другого лопатою. Після цього він спустив тіло в льох і жив так з ним кілька днів.

Відзначається, що загинув Олександр. Шукати його почали родичі після того, як чоловік не відповідав на телефонні дзвінки. Допитуючи сусідів, поліціянти вийшли на дуже дивного чоловіка, який помітно нервував. На нього і впала основна підозра. Під час обшуку його дачі знайшли труп зниклого Олександра.


Нагадаємо, мешканка селища Коротич пів року зберігала тіло мертвонародженої дитини у себе в сараї. Під час конфлікту з чоловіком вона віддала йому тіло, а він закопав тіло дитини в городі та заявив в поліцію, що це зробила жінка. Правоохоронці відкопали тіло. Стало відомо, що жінка під час вагітності на обліку у лікаря-гінеколога б не була, про пологи та смерть дитини нікому не повідомила. Жінка має на вихованні ще двох маленьких дітей. Тіло немовляти відправили в морг.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися