Майор поліції перебігав дорогу на червоний: З'явилося відео зіткнення

У Харкові чоловік збив поліціянта на пішохідному переході

У Мережі з'явилося відео аварії на вул. Південнопроектній, в якій загинув майор поліції. Момент ДТП опублікували в телеграм-каналі "Труха".

На кадрах видно, що чоловік стоїть на острівці безпеки, а потім вирішує різко рвонути та побігти по зебрі на червоний сигнал світлофора. Чоловік від удару підкинуло в повітря.

Нагадаємо, ДТП сталося 9 квітня, о 22:20. За даними правоохоронців, їх колега перебігав дорогу на червоний сигнал світлофора. При цьому чоловік був у цивільному одязі та знаходився не на службі. Його збив 28-річний водій на автомобілі Audi. Від отриманих травм поліціянт загинув на місці. За словами свідків, автомобіль тягнув загиблого близько 50-ти метрів по асфальту.

Інформацію внесли до Єдиного реєстру обліку відділу поліції № 1 Харківського райуправління поліції № 1. Зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження по Кримінальному кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові 22-річному іноземцю Алі Хенді, який збив людей на острівці безпеки, продовжили запобіжний захід до 31 травня. Другого фігуранта відправили під нічний домашній арешт до 2 червня. У підготовчому засіданні оголосили перерву до 13 травня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися