У Харкові загорілася маршрутка з пасажирами (ВІДЕО)

У Харкові загорілася маршрутка з пасажирами (ВІДЕО)

У Харкові, 12 квітня, на перехресті проспекту Науки та вулиці 23 Серпня загорілася маршрутка з пасажирами. Відповідне відео опублікували в соцмережах.

До приїзду рятувальників пасажири оперативно покинули салон. На щастя, ніхто з них не постраждав. Попередньою причиною події стало загоряння в моторному відсіку через коротке замикання електромережі або паливної системи. У ДСНС відзначили, що локалізувати пожежу вдалося вже о 8:42, а повністю ліквідувати о 08:47.

"На місце висунулися два відділення рятувальників. По прибуттю на місце було виявлено, що горить моторний відсік маршрутного таксі. Вогонь охопив коло 4-5 квадратного метра авто. Весь салон заволокло димом. Пасажири, що перебували в маршрутці на момент загоряння встигли евакуюватися", - розповів начальник пресцентру ГУ ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.

Нагадаємо, під Харковом 14-річний хлопець впав в глибокий яр з якого не зміг вибратися. На місце події викликали рятувальників. Після огляду медиками потерпілого з переломом гомілки госпіталізували до лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися