Харків'янам розповіли про нову схему обману: шахраї видають себе за перевіряльників

У жителів міста вимагають хабар від імені співробітників Держпродспоживслужби

У Харкові активізувалися телефонні шахраї, які вимагають хабарі в жителів від імені посадових осіб обласного управління Держпродспоживслужби  України. Про це повідомляє пресслужба відомства, пише "Вечірній Харків".

Як повідомили в ГУ Держпродспоживслужби в Харківської області, невідомі від імені посадових осіб управління телефонують підприємцям, вимагаючи неправомірну вигоду.

У службі вважають, що шахраї вчиняють це з метою дискредитації і компрометації обласної служби перед громадськістю і суб'єктами господарювання.

"Офіційно повідомляємо, що Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області не має ніякого стосунку до вказаних протиправних дій", - повідомили у відомстві.

Управління просить городян бути пильними, уважно перевіряти інформацію, не піддаватися на провокації. В разі отримання подібних дзвінків рекомендують звертатися до поліції за номером 102.

Раніше повідомлялося, що на Харківщині підприємцям і суб'єктам господарювання телефонують особи, які представляються державними інспекторами або говорять, що вони діють від імені керівництва облуправління Держпраці, щоб отримати гроші.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися