Під Харковом в жахливому ДТП загинув молодий хлопець: автомобіль буквально сплющило (ФОТО)

У Харківській області загинув водія автомобіля ВАЗ-2106

На трасі Київ-Харків-Довжанський, 15 квітня о 21:13 сталося смертельне ДТП. Подробиці сьогодні, 16 квітня, розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.

За словами рятувальників, зіткнулися два автомобілі ВАЗ-2106 і Renault Logan. За кермом ВАЗ був 19-річний хлопець, який не зміг пережити всі отримані травми та помер. Також постраждали ще три людини: пасажир ВАЗ, водій і пасажир Renault Logan. Їх усіх бригада швидкої допомоги госпіталізувала в 4-ї лікарні Харкова з травмами середньої тяжкості. Щоб дістати тіло загиблого хлопця, на місце події приїжджали рятувальники на автомобілі САРМ.

Довідка. САРМ - це спеціально обладнаний транспортний засіб, за допомогою якого рятувальники борються з різними надзвичайними ситуаціями природного та техногенного характеру, виконують аварійно-рятувальні роботи, ліквідують локальний вогонь і т.д. САРМ має семимісну чотирьохдверну кабіну, секційний відсік для зберігання та транспортування спеціального обладнання, що закривається гофрованими шторками. САРМ укомплектований найсучаснішим обладнанням для проведення робіт в умовах надзвичайних ситуацій:  автономному стаціонарну електростанцію (потужність 30 кВт), гідростанцію з комплектом гідравлічного обладнання, автономну водяну помпу, зварювальне устаткування, водолазне та гірничорятувальне спорядження, кислотостійкі костюми, моторний восьмимісний човен, гідравлічний кран-маніпулятор шведської фірми Нiap.

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП в селі Маховик на трасі в напрямку села Петрівка, за даними поліції, 41-річний водій автомобіля Chery QQ, житель села Наталине Красноградського району, не впорався з керуванням та перевернув автомобіль. В результаті ДТП водій загинув.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися