У Харківській області в закритому приміщенні живцем згоріли домашні тварини (ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу в господарській будівлі за 20 хвилин

В Люботині, 16 квітня, на вулиці Петровській, 29 живцем згоріли чотири поросяти (по 1 місяцю кожному). Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Відзначається, що повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 07:55. Коли пожежники прибули їм довелося гасити господарську споруду на площі 50 кв. м. Свинок врятувати не встигли. Пожежу локалізували о 09:22, а повністю ліквідували о 11:15. Зараз в ДСНС встановлюють причини займання та збитки, яких завдав пожежа.

Крім цього в пресслужбі розповіли про пожежу в Вовчанську. Там 15 квітня на провулку Гоголя, 6 також горіла господарча будівля. На місці події працювало 1 відділення 47-ї частини. Вони тужили пожежа на площі в 3 кв. м та всього за 10 хвилин локалізували його, а за 20 вже повністю ліквідували.


Нагадаємо, на трасі Київ-Харків-Довжанський, 15 квітня о 21:13 сталося смертельне ДТП. За словами рятувальників, зіткнулися два автомобілі ВАЗ-2106 і Renault Logan. За кермом ВАЗ був 19-річний хлопець, який не зміг пережити всі отримані травми та помер. Також постраждали ще три людини: пасажир ВАЗ, водій і пасажир Renault Logan. Їх усіх бригада швидкої допомоги госпіталізувала в 4-ї лікарні Харкова з травмами середньої тяжкості. Щоб дістати тіло загиблого хлопця, на місце події приїжджали рятувальники на автомобілі САРМ.

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП в селі Маховик на трасі в напрямку села Петрівка, за даними поліції, 41-річний водій автомобіля Chery QQ, житель села Наталине Красноградського району, не впорався з керуванням і перевернув автомобіль. В результаті ДТП водій загинув.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися