На Харківщині знову смертельне ДТП: трактор знищив легковик (ФОТО)

У Харківській області водій виїхав на зустрічну смугу для обгону та позбувся життя

Біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ, 16 квітня, легковик Volkswagen Golf зіткнулася з трактором JCB. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області, а подробиці розповіли на сайті ГУ Нацполіції Харківщини.

За даними правоохоронців, водій легковика заради обгону виїхав на зустрічну. Однак чоловік не розрахував відстань та зіткнувся з трактором, який їхав на нього. ДТП сталося близько 14:40. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки. Тіло загиблого діставали 2 відділення ДСНС на аварійно-рятувальних автомобілях. Інформацію про ДТП зареєстрували в єдиному обліку, а зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, в Харківській області на трасі Київ-Харків-Довжанський, 15 квітня о 21:13 сталося смертельне ДТП. За словами рятувальників, зіткнулися два автомобілі ВАЗ-2106 і Renault Logan. За кермом ВАЗ був 19-річний хлопець, який не зміг пережити всі отримані травми та помер. Також постраждали ще три людини: пасажир ВАЗ, водій і пасажир Renault Logan. Їх усіх бригада швидкої допомоги госпіталізувала в 4-ї лікарні Харкова з травмами середньої тяжкості. Щоб дістати тіло загиблого хлопця, на місце події приїжджали рятувальники на автомобілі САРМ.

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП в селі Маховик на трасі в напрямку села Петрівка, за даними поліції, 41-річний водій автомобіля Chery QQ, житель села Наталине Красноградського району, не впорався з керуванням і перевернув автомобіль. В результаті ДТП водій загинув.




Наталья

18 квітня 2021, 13:12

Причём тут трактор, если вылетела машина на большой скорости. Интересно какая скорость предусмотрена, по моему там скорость была более 100 км/ч

Ірина

17 квітня 2021, 11:05

Ви тільки почитайте назву статті!!! Трактор винуватий!!! Не остолоп, який вискочив на зустрічну смугу!, чим поставив під загрозу життя всіх учасників руху !!! А саме - трактор!!! Шановні журналісти, Вам не вистачає професійності та об'єктивності! Добре, що хоч сам пішов, нікого з собою не прихватив, як часто буває... І взагалі проведіть соціальну рекламу, про те, що розпочались сезонні польові роботи. Що на полях і на на сільських дорогах працює велика техніка сільськогосподарського призначення, тому водіям треба бути обережним. Ретельно дотримуватись ПДР тощо. Користі буде більше від такої статті, ніж від подібних до цієї...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися