У Харкові хлопець хотів стрибнути з мосту через проблеми у стосунках: поруч опинилися поліцейські

Молодий харків'янин сидів на перилах мосту і розмірковував про стосунки

У Харкові вночі 17 квітня поліцейські натрапили на молодого хлопця, який сидів на перилах мосту і розмірковував. Про це повідомили в пресслужбі Управління патрульної поліції Харківської області.

Зазначається, що юнака правоохоронці побачили під час патрулювання Московського району. За словами поліцейських, він був чимось стурбований і явно хотів стрибнути вниз.

Патрульні зупинили машину і рушили на допомогу хлопцю. Поліцейський Сергій Лозовий підійшов максимально близько до юнака, схопив його і перетягнув за перила.

Підліток поділився, що на мосту він розмірковував про проблемні стосунки. Після цього він подякував поліцейським за порятунок від незворотного. Хлопця доставили додому і передали родині.

Нагадаємо, в Харкові 20-річний хлопець стрибнув із балкона. Перед цим він записав відео, в якому з усіма попрощався і заявив, що він "втомився".

"Усі люди, які в моєму житті були, мене зрадили ... Я не хочу нікому робити боляче в цьому житті, тому я зроблю суїцид. Тому що я насправді дуже сильно за***ся. Мені ніхто в цьому житті не зробив нічого для того, щоб я полюбив цей світ", - зазначив він.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Харківській області за місяць зникає 45-60 дітей, однак понад 95% "втікачів" знаходять неподалік від будинку в першу ж добу. Найчастіше з дому йдуть діти у віці від 14 до 18 років. Це чотири роки, коли у підлітків виникає найбільше конфліктів із батьками, через що вони і йдуть.

Згідно зі статистикою, найбільше дітей зникає в літню пору. В середньому за місяць з дому йде близько 45-60 дітей. Тобто, якщо розділити цю кількість на кількість днів у місяці, то кожного дня в Харківській області зникає дві дитини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися