Смертельне ДТП у Харкові: авто пролетіло 100 метрів та перевернулося кілька разів (фото, відео)

У авто зірвало дах та зігнуло всю машину навскоси

У Харкові пізно ввечері 19 квітня на вулиці Шевченка сталася страшна ДТП. Ланос неподалік від перехрестя врізався у газель, яка їхала попереду. Водій загинув на місці, пасажира з чисельними травмами забрала швидка допомога. Фото, відео та деталі опублікували у харківських телеграм-каналах.

За словами очевидців, ланос на великій швидкості їхав вулицею Шевченка, і в останній момент зрозумів, що газель попереду рухається повільно, спробував її оминути, але не встиг і зачепив правим боком. Через удар і високу швидкість авто занесло і перекинуло, воно пролетіло близько 100 метрів і перевернулося декілька разів та врізалося в сріблясту Toyota, яка стояла на світлофорі на зустрічній смузі. В машини відірвало дах та зігнуло навскоси.

Водій загинув на місці, вивалившись з вікна автівки. Кров'ю залило навіть машину, об яку вдарився ланос. Дістати загиблого навіть не вдалося одразу через значні пошкодження та деформацію металу розбитої автівки. Протягом тривалого часу тіло продовжувало залишатися у дверях, являючи собою страшну картину.  Очікуючи приїзду спеціальної служби, тіло водія вимушені були прикрити.

Наразі невідомо, чи вижив пасажир, якого забрала швидка допомога, відео самого моменту ДТП також поки немає.

У соцмережах розповідають, що загиблого водія звали Євген, він був хорошою людиною, автівку придбав нещодавно. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про ДТП під Харковом, де Volkswagen на великій швидкості врізався в трактор. Водій виїхав на зустрічну смугу для обгону, але не розрахував швидкість та зіткнувся з трактором.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися