Смертельне ДТП у Харкові: з'явилося відео зіткнення ланоса з двома авто на вул. Шевченка

На відео видно, як автівка перекидається, її розвертає, кидає в узбіччя, а потім на іншу машину на світлофорі

У соцмережах з'явилися відео з камер спостереження та автореєстратора свідка страшної аварії у Харкові на вулиці Шевченка, у якій загинув водій автомобіля Lanos. Відповідні відео опублікували харківські Telegram-канали.

На першому відео зйомка велася збоку від місця пригоди: на ньому добре видно, як Газель рухається посередині двох смуг для руху та пригальмовує перед світлофором, де загорілося червоне світло. Водій ланоса, намагався випередити Газель, трохи заїхавши на зустрічну смугу, але очевидно, не розрахував швидкість руху Газелі та габарити автівки, тому на великій швидкості зачепився за її кузов, через що авто закрутило за інерцією та перекинуло.

На другому відео зйомка велася з реєстратора автівки, яка саме в цей час зупинилися на червоне світло перед пішохідним переходом на зустрічній смузі поряд з Toyota. На відео погано видно сам момент зіткнення Lanos та Газелі, адже попереду стоять автівки, які також зупинилися на червоне світло. Втім на зйомку потрапили моменти самого перевертання автівки, її польоту та траєкторії. Після зіткнення Lanos спочатку сильно розвернуло поперек дороги, повернувши передньою частиною до Газелі, яка продовжувала рухатися вперед, і тим самим закрутила Lanos і він перекинувся на лівий бік, зробив оберт і знову став на колеса. Вже в цей момент водія викинуло у вікно. Lanos зробив ще один оберт вже на колесах, вдарився об узбіччя у вже на самому пішоходному переході розвернувся вліво і вдарився лівим, водійським боком об Toyota, що стояла перед світлофором, оминувши автора відео буквально в метрі.

Наразі ведеться розслідування всіх обставин ДТП, поліція завела кримінальну справу за ч. 2 ст. 286: порушення ПДР.

Нагадаємо, ДТП трапилася пізно ввечері 19 квітня. "Коментарі" розповідали, що авто перекинулося і пролетіло близько 100 метрів, водій авто Lanos загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися