У Харкові мікроавтобус врізався в стовп: Стовп впав на мікроавтобус (ФОТО)

В районі Нових Будинків водій не впорався з керуванням та зніс стовп

У Харкові, 23 квітня, на Московському проспекті, 269, водій "Opel Movano" врізався в стовп і зніс його. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харкова.

Відзначається, що водій порушив ПДР, не впорався з керуванням і на великій швидкості влетів у електростовп, який від удару впав на автомобіль. Мікроавтобус сильно "пом'яло".

Медики оглянули водія. З ним все добре, він навіть відмовився від госпіталізації. На чоловіка склали адміністративний протокол за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, в соцмережах з'явилися відео з камер спостереження та відеорегістратора свідка страшної аварії в Харкові на вулиці Шевченка, в якій загинув водій автомобіля Lanos. Відеозйомка велася з реєстратора машини, яка саме в цей час зупинилися на червоне світло перед пішохідним переходом на зустрічній смузі поряд з Toyota.

Раніше "Коментарі. Харків "розповіли, як 16 квітня біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ сталося смертельне ДТП. Кадри підтвердили інформацію поліції про те, що водій за кермом Volkswagen на великій швидкості влетів у трактор JCB. За даними правоохоронців, водій легковика з метою обгону виїхав на зустрічну смугу. Однак чоловік не розрахував відстань і зіткнувся з трактором, який їхав в зустрічному напрямку. ДТП сталося близько 14:40. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки. Тіло загиблого діставали 2 відділення ДСНС на аварійно-рятувальних автомобілях. Інформація про ДТП зареєстрована, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися