На Харківщині ферма не запровадила карантин: Працівники «злягли» з коронавірусом

На фермі Харківщини зафіксували спалах COVID-19

У Лозівському районі на фермерському господарстві "Наірі" зафіксували спалах коронавірусу. Дане підприємство знаходиться в селі Надеждівка. Подробиці розповів перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков на своїй сторінці у Facebook та опублікував фотографії.

Чиновник зазначив, що на фермі у більшості працівників виявили COVID-19. Відомо, що люди їздять на роботу з населених пунктів по сусідству та там теж почали виявляти коронавірус.

Ферма "Наірі" попри зростання захворюваності та червону зону карантину не ввела карантин і не відправила людей сидіти по домівках. Тепер господарство перевірять правоохоронці та розглянуть, а чи всі працівники там офіційно працевлаштовані. Завдяки цьому вдасться зрозуміти реальну статистику по захворюваності на фермі.

Нагадаємо, в Харківській області станом на 26 квітня коронавірус виявили у 313 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 132 504 осіб. За добу коронавірус забрав 36 життів. Тепер за весь період пандемії в області загинуло 2615 хворих, видужала - 103453, знаходяться під наглядом медиків - 26436 осіб.

Раніше "Коментарі" розповіли, що на четверту сесію Харківської міської ради запросили всесвітньо відомого дитячого лікаря Євгена Комаровського, який розповів депутатам про особливості лікування та поширення коронавірусу в Україні та закликав їх доносити цю інформацію до своїх виборців. Також лікар звернувся до депутатського корпусу міста Харкова з двома проханнями: однієї - від імені лікарів та місцевих жителів, другий - особисто від себе.




Ірина

26 квітня 2021, 18:03

Цікаво, а тварин можна онлайн годувати? Чи можна навоз за ними онлайн прибирати? Чи бур'яни онлайн полоти? Чи поливати онлайн? Чи поки всі сидітимуть по домівках, помідори самі себе польють, свині впадуть в анабіоз, а корови самі себе погодують?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися