В Харкові у дитини-інваліда вкрали коляску та продали за 40 гривень (ФОТО)

Харків'яни допомагали матері дитини з інвалідністю

В Харкові у хлопчика з ДЦП 29 квітня у під'їзді на пр. Тракторобудівників, 100 вкрали коляску. Подробиці повідомили на своїй сторінці у Facebook "ХС. Харків".

Депутат у Харківській обласній раді Алла Ройтблат розповіла, що мама дитини дуже скромна людина і ніколи не стала б просити про допомогу. Однак про інцидент дізналися інші матері, у яких також хворі діти. Вони віддали жінці свої коляски, з яких діти вже виросли.

30 квітня з'ясувалося, що злодій здав коляску на металолом і отримав за це "неймовірні" 40 гривень. Прийняв коляску чоловік, який знав про ситуацію. Він дізнався номер та адресу жінки і зв'язався з нею. Вранці 30 квітня матір дитини вже забрала коляску додому.

PaBmp2UEaOfiwshjwVxUZWg85.jpg

Харків'яни в коментарях поділилися своїми думками про подію: "Дно, днище!!!! Красти в інваліда, щоб, худобо, тобі ці 40 гривень на вінок пішли!!!!!", "Відірвати руки, щоб наступного разу не було чим красти", "Ух, і тварина яка", "От тварі і не бояться бога!".

Раніше "Коментарі" розповіли про серійного цвинтарного злодія. В Ізюмі 52-річна прибиральниця одного з міських кладовищ звернулася в поліцію та розповіла, що з кількох могил зникли металеві хвіртки. 

Правоохоронці відшукали зловмисника. Ним виявився 58-річний чоловік.

Слідчі встановили, що він причетний до дев'яти фактів наруги над могилами. Протягом лютого-березня він зрізав із могил металеві частини та здавав їх у пункт приймання металу.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за наругу над могилою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися