У Харківській області чоловік увірвався до чужого будинку із сокирою заради телефону і рюкзака (ФОТО)

Правоохоронці менш ніж за годину відшукали зловмисника

У Чугуєві 30 квітня близько 18:00 чоловік увійшов у незачинені двері чужого будинку з сокирою. Подробиці розповіли у пресслужбі поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, зловмисник пробрався в незамкнений будинок і вдарив сокирою по голові 55-річного чоловіка, коли той дивився телевізор. З будинку він виніс мобільний телефон і рюкзак з особистими речами потерпілого.

Останнього було госпіталізовано.

Поліцейські спіймали 43-річного раніше судимого рецидивіста менш ніж за годину. Чоловікові повідомили про підозру і затримали.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Харкові 2 травня в квартирі по вулиці Дружби Народів знайшли тіла 29-річного хлопця і 24-річної дівчини. Тіла з численними ножовими пораненнями виявила матір загиблого. Вона подзвонила в поліцію близько 20:30 вечора.

Наразі поліція шукає вбивцю. Слідчі порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові 2 травня померла відома журналістка Маруся Васильєва. У жінки був цукровий діабет. Швидка забрала її з апендицитом у лікарню, де їй провели операцію, після якої почалася пневмонія.

Проблема була ще й у тому, що місце в ковідній реанімації потрібно було шукати через знайомих, але часу не вистачило. У Марусі сатурація впала до критичного рівня. Вона померла в стаціонарі 2-ї міської лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися