У Харкові зварювальник спалив два автомобілі (ФОТО)

У Харкові через халатність зварника разом із гаражем згоріли дві машини

У Харкові 3 травня об 11:52 рятувальники отримали повідомлення про пожежу. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС України в Харківській області.

Зазначається, що горів гараж на в'їзді Бутлерівському, 3. На місце події виїжджали два оперативних підрозділи 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах.

За даними рятувальників, у гаражі згоріло два автомобілі: ВАЗ-2109 і ВАЗ-2106. Загальна площа пожежі склала 60 кв. м.

На щастя, рятувальники встигли загасити вогонь, щоб він не поширився на сусідні бокси. О 12:05 його локалізували, а о 12:47 повністю ліквідували.

За попередніми даними, пожежа почалася через порушення правил при використанні електрозварювальних робіт.

Нагадаємо, у Лозовій 2 травня на вулиці Залізничній, 43 виникла пожежа. Рятувальники отримали повідомлення про неї о 12:49. Боротися з вогнем довелося черговому караулу 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини на двох пожежних автоцистернах.

Крім цього, рятувальникам на допомогу прибула пожежна автоцистерна виробничого підрозділу Харківського загону воєнізованої охорони регіональної філії "Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця".

Коли рятувальники прибули, то на місці події вже горіли три будівлі: дві господарських споруди і сусідній приватний будинок. На першій ділянці полум'я охопило 12 кв. м.

Зазначається, що в одній зі споруд стояв скутер "Honda" і були дрова. Полум'я перекинулося на дах житлового будинку по сусідству і дерев'яний паркан. Таким чином загальна площа займання склала 70 кв. м.

На щастя, ніхто не постраждав. За попередніми даними, полум'я спалахнуло через технічну несправність скутера "Honda".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися