На трасі у Харківській області автівка залетіла на паркан і застрягла: подробиці, відео

Водій намагався об'їхати інше авто, яке виштовхнули на зустрічну смугу

ДТП трапилося на трасі, що проходить через селище міського типу Солоницівка ввечері у вівторок, 4 травня. Відео та фото з місця пригоди очевидці надсилали у Харківські канали Telegram.

За словами свідків, ДТП трапилося через те, що водій чорного автомобіля Toyota Prado не додержувався безпечної дистанції, і коли сріблястий Lanos, що рухався попереду почав пригальмовувати, аби повернути наліво, не встиг зупинитися. У результаті Prado врізався ззаду у Lanos, виштовхнув його на зустрічну смугу, де у той час назустріч рухалася срібляста Skoda. Аби уникнути зіткнення, водій Skoda намагався об'їхати перешкоду по узбіччю, але не встиг цього зробити. Відбулося бічне зіткнення, Lanos зупинився, а от Skoda продовжила рух і врізалася у паркан приватного помешкання, розташованого вздовж траси. Через сильний удар автівка залетіла на паркан. Паркан наполовину зруйнувався і місцями завалився, а автівка так і залишилася на ньому висіти над землею.

Очевидці також пояснили, що Lanos після удару від Toyota вилетів на зустрічну смугу, а не вперед, через те, що водій необачно викрутив руль у бік повороту ще до того, як розпочав рух.

У результаті ДТП постраждалих немає.

У соцмережах користувачі жартують, і вже навіть назвали Skoda на паркані "Епічним пам'ятником ДТП".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як у гаражному кооперативі на вихідних сталася пожежа, у якій згоріли два легковики ВАЗ. Вогонь зайнявся через те, що у боксі не дотримувалися правил безпеки під час електрозварювальних робіт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися