У Харківській області прямо на ходу загорілася фура: Відео жахливої пожежі

У Харкові через телевізор евакуювали шістьох людей

Харківські рятувальники, 6 травня, о 12:03 отримали повідомлення про палаючу кабіну фури "DAF". Користувачі опублікували відео пожежі в соцмережах, а в ДСНС розповіли подробиці події.

Відзначається, що фура загорілася прямо під час руху по трасі Харків - Охтирка, в районі села Горького Богодухівського району. На місці події працювали 2 відділення рятувальників на автоцистернах. О 12:27 пожежу вдалося локалізувати, а вже о 12:35 повністю ліквідувати. Полум'я охопило 5 кв.м. На щастя, ніхто не постраждав. Зараз пожежники з'ясовують причину пожежі.

Також в пресслужбі ДСНС Харківщини розповіли про пожежу у двоповерховому харківському будинку на Архангельської вулиці. Пожежники розповіли, що у квартирі на другому поверсі коротке замикання електропроводки телевізора викликало сильне задимлення. Через що рятувальники евакуювали 6 мешканців. Постраждалих немає.

pTi-9hq13YfPnaMC6CAuDY6hq.jpg

Нагадаємо, слідчі ДБР завершили досудове розслідування обставин та причин авіакатастрофи літака АН-26 під Чугуєвом. Підозрюваними в падінні літака та загибелі 26 військових, в тому числі курсантів, стали шестеро високопоставлених військовослужбовців.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Слобідська окружна прокуратура Харкова розкрила схему розкрадання державних коштів керівництвом і працівниками "Південної залізниці" в Куп'янському районі Харківської області. Починаючи з 2017 року співробітники регіональної філії "Укрзалізниці" офіційно не брали відпустки за свій рахунок. Посадові особи підрозділу самі пропонували підлеглим не оформляти відпустки, щоб не втрачати гроші, які за ці дні можуть бути нараховані, як за робочі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися