У Харківській області 60-річний чоловік зґвалтував 13-річну дівчинку (ФОТО)

Вона розповіла матері, що їх сусід її зґвалтував

У Харківській області зловили насильника. Подробиці розповіли в Департаменті карного розшуку ПП Україна.

За даними правоохоронців, 60-річний зловмисник жив в одному будинку із 13-річною дівчинкою. Коли батьків не було вдома, він увірвався до неї і зґвалтував. Постраждала про все розповіла матері, яка звернулася в поліцію. Чоловік дізнався про це і почав переховуватися.

Силовики знайшли насильника і затримали. Він у всьому зізнався. Йому вже повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Також повідомляється. що інцидент стався ще у квітні.

LAunofkmGOXrg1cIhAgiAjMlO.jpeg

Нагадаємо, Московський районний суд міста Харкова обрав запобіжний захід підозрюваному у скоєнні подвійного вбивства співмешканців на Великдень.

Суд виніс постанову про арешт підозрюваного на 60 діб без права внесення застави. Під час судового засідання адвокат підозрюваного повідомив, що його підзахисний своєї провини не визнає і заявляє, що вбивство було самозахистом. Понад те, за його словами, захищаючись, він убив тільки 29-річного чоловіка.

"Він мав інтим із загиблою. Їх "застукав", вибачте, загиблий співмешканець дівчини. Він накинувся і вбив її. Після цього напав на підзахисного, який почав оборонятися з таким ось результатом", - розповів адвокат.

Своєю чергою прокуратура вважає провину підозрюваного повною. Слідча група розшукала речові докази за місцем його проживання. За словами прокурора, хлопець народився у 1999 році і нині навчається у вищому навчальному закладі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що тіла загиблої пари знайшла ввечері на Великдень 3 травня матір 29-річного зарізаного хлопця. Поліція, яка прибула на місце події, за кілька годин отримала інформацію про причетність до вбивства знайомого загиблих.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися